Početna - GASTRO KUTAK - Renault RB auto osigurao besplatni prijevoz iz opatijskih restorana na Kvarner Wine Fest

Renault RB auto osigurao besplatni prijevoz iz opatijskih restorana na Kvarner Wine Fest

Opatija će ovog vikenda biti vinski centar Hrvatske zahvaljujući dvodnevnom međunarodnom festivalu vina i delicija Kvarner Wine Fest koji će u dvorani “Marino Cvetković” okupiti 85 izlagača iz čak 13 država s tri različita kontinenta.

Nema sumnje kako će čak oko 500 različitih izloženih etiketa vina, od čega će većina njih biti dostupna svim posjetiteljima za degustaciju, privući vrlo velik broj posjetitelja iz raznih dijelova Hrvatske, ali i inozemstva. Neke putničke agencije već su organizirale jednodnevne i dvodnevne izlete u Opatiju.

Osim što ćete moći uživati u brojnim vrhunskim vinima i delicijama na Kvarner Wine Festu, zasigurno će mnogi posjetiti i neke od opatijskih restorana, a upravo u suradnji s njima i tvrtkom RB auto je organiziran besplatni prijevoz najnovijim modelom Renault Talisman Grandtour.

U svim restoranima na području Opatije i okolice u kojima su postavljeni letci ili poster Kvarner Wine Festa na raspolaganju ćete imati besplatan prijevoz do dvorane na Kvarner Wine Fest, ali i obratno. Prijevoz je također moguć i od/do partnerskih hotela – Grand hotel Adriatic, hotel Navis i hotel Miramar. Spomenimo kako će i “Opatijski ugostitelji” također imati svoj izlagačko mjesto u dvorani gdje će promovirati svoje restorane te će također biti moguć besplatan prijevoz iz dvorane do njihovih restorana.

Za prijevoz je dovoljno tijekom ove subote ili nedjelje, 02. i 03.06., kontaktirati vozača na broj 091 552 8455 te dogovoriti termin vožnje.

Print

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavskim umirovljenicima putem pošte stiže božićnica od 250 kuna

Isplatom su obuhvaćeni umirovljenici s mirovinom nižom od 2.000 kuna. Uoči blagdana, više od 500 kastavskih umirovljenika, s mirovinom manjom ...