Početna - TOP3 - RetrOpatija krajem lipnja ove godine

RetrOpatija krajem lipnja ove godine

RetrOpatija je glazbeni vremeplov u kojem se spajaju lepršavi swing, razigrani rockabilly, čvrsti rokerski rifovi, neobuzdane jazz improvizacije i električni ritmovi diska stvarajući vrhunsku zabavu posvećenu ključnim dekadama i glazbenim stilovima prošlog stoljeća.

Ovaj retro festival okuplja vrhunske domaće i strane glazbenike, pin-up djevojke, plesače, žonglere i ulične svirače, šminkere i frizere, stare Vespe i Tomosove modele, „fićeke“ i oldtimere. Zaplešite na uzavrelom „partyju stoljeća“ ispod najveće disco kugle s desecima tisuća posjetitelja.

Od 30.06.2018 do 01.07.2018

Svi koji žude za nostalgičnim Opatijskim provodima šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća, napokon će doći na svoje. RetrOpatija je jedinstveni događaj kojim se na jedan dan pokušava vratiti Opatiju u neka opuštenija i mirnija vremena. Grad će obilovati filmskim platnima, retro glazbom i ponudama specifične povijesne hrane i pića.

Park iza Ville Angioline, te Park Sv. Jakova biti će pun oldtajmera iz čijih će radija svirati najbolji hitovi popraćeni plesom profesionalnih plesača u odjeći karakterističnoj za polovicu prošlog stoljeća. Nakon zabave na kupalištu ispod Ville Amalie, slijedi rekreacija koncerta Ive Robića na terasi hotela Kvarner.

Glavni događaj je disco kugla – glavni simbol toga vremena u Opatiji, popraćena profesionalnim plesačima koji plešu na hitove šezdesetih i sedamdesetih. Cjelokupna zabava traje dugo u noć.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Krađa alata u Matuljima

Kaznenim djelom teške krađe oštećena je tvrtka sa sjedištem u Ičićima kojoj je za sada, nepoznati počinitelj otuđio građevinski alat.Prema ...