Početna - IZDVOJENO - Rezervirani svi termini za besplatne preglede madeža u Kastvu

Rezervirani svi termini za besplatne preglede madeža u Kastvu

Pregledi će se odvijati pod epidemiološkim mjerama te molimo sve one koji će se naručiti da dođu s maskama i u točno dogovoreno vrijeme

U utorak, 03. studenog i 10. studenog, od 17,00 do 19,45 sati, u prostorijama kastavske Gradske vijećnice, Trg Lokvina 2, održat će se besplatni dermatološki pregledi madeža koje će provoditi dr. Gordan Lakoš.
Pregledi će se odvijati pod epidemiološkim mjerama te molimo sve one koji će se naručiti da dođu s maskama i u točno dogovoreno vrijeme termina kako se ne bi stvarale gužve. U vijećnicu može ući samo jedna osoba na pregled uz prethodnu dezinfekciju ruku na ulazu. U navedenim terminima može se pregledati ukupno 50 osoba, a nakon objave najave u rekordnom su roku rezervirani svi termini.
Zbog velikog interesa građana, preglede ćemo ponoviti i početkom 2021. godine.

Grad Kastav u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije nastavlja s ovim programom pregleda i edukacije s ciljem ranog otkrivanja melanoma znajući koliko je važno otkriti promjene na koži i madežima u što ranijoj fazi.

Pregledi su namijenjeni isključivo građanima Kastva.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preuređenje trga i šetnice u Iki

Gradu Opatiji odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.112.375,00 kuna za „Interpretaciju 300 let škvera va Ike“. Sredstva je ...