Početna - IZDVOJENO - Rezultati izbora: Rijeka, Opatija, Lovran, Mošćenička Draga, Matulji, Kastav
glasanje

Rezultati izbora: Rijeka, Opatija, Lovran, Mošćenička Draga, Matulji, Kastav

Bojan Simonič i Božidar Spasojević natjecat će se u drugom krugu izbora za načelnika Općine Lovran, pri čemu kandidat Akcije mladih, Liburnijske stranke i HNS-a ulazi s osjetnom prednošću u to ”finale”. Prema podacima Državnog izbornog povjerenstva, Simonič je osvojio gotovo 40 posto glasova, dok je kandidat koalicije SDP-HSU-PGS-HSS došao do nešto manje od 31 posto podrške birača. Na treće mjesto plasirao se nezavisni Srećko Šobot s a 14 posto, a slijedi Eduard Primožić (IDS) s 12 posto glasova.

U drugom krugu u Opatiji nalaze se Kirigin i Dujmić, izjednačeni po relativnom omjeru s 38 posto glasova birača, u apsolutnim brojkama Kirigin je za ”glavu” bolji – ukupno je prikupio 1.909 glasova, dok je Dujmić skupio 1.908.

U Mošćeničkoj Dragi zna se načelnik a to je Riccardo Staraj, koji i nije iznenađenje s obzirom da nije imao protukandidata.

Rijeka ide u drugi krug, gdje se nalaze Obersnel i Burić, a Komadina ostaje župan.

Mario Ćiković i Vedran Grgurić u drugom su krugu za titulu načelnika u Matuljima, dok su u Kastvu to Davor Jurčić i Matej Mostarac.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradi se novo igralište na Viškovu

U Viškovu napreduje izgradnja još jednoga dječjeg igrališta. Riječ je o igralištu u ulici Vrtače u naselju Marčelji. Tamo će ...