Početna - IZDVOJENO - Riječanin s 2,44 promila u Istarskoj ulici skrivio prometnu nesreću
hitna pomoć

Riječanin s 2,44 promila u Istarskoj ulici skrivio prometnu nesreću

U proteklih tjedan dana zabilježena je 71 prometna nesreća od kojih je 65 bilo lakših, a dogodile su se na prometnicama  Primorsko-goranske županije.

U nesrećama je lakše ozlijeđeno 12 osoba, a teško njih šest od čega čak pet motociklista. U istom razdoblju u prometnim nesrećama je sudjelovalo i šest stranih državljana i jedan pješak, a pod utjecajem alkohola  u prometnim nesrećama bilo je 8,5 % vozača, odnosno njih šest.

Policija je tijekom nadzora u prometu alkotestirala 346 vozača te je kod 32 vozača utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,5 g/kg.  Najviše  vozača pod utjecajem alkohola, njih 16 je u dobi iznad 35 godina života, deset vozača u dobi od 25 do 35 godina, a šest vozača pod utjecajem alkohola bilo je starosti do 25 godina života.

Kod 41-godišnjeg hrvatskog  državljanina izmjerena je najveća koncentracija alkohola i to 2,44 g/kg. On je 29. travnja u Istarskoj ulici u Rijeci upravljajući osobnim vozilom izazvao prometnu nesreću u kojoj je teže ozlijeđen. Jedan čitatelj nam je i javio kako je u vozilu pijanog muškarca bilo također malo dijete.

Materijalna šteta počinjena u prometnim nesrećama u navedenom razdoblju cijeni se na oko 564.400 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Opatijski Navis i Zijavica iz Mošćeničke Drage ušli su u JRE

JRE Hrvatska je udruženje chefova čija je hrvatska obitelj dio europske obitelji koja u 16 zemalja okuplja više od 360 vrhunskih chefova. Hrvatski ...