Početna - IZDVOJENO - Riječanina jeftini lančić stajao nekoliko tisuća kuna
zlatni lančić
foto: web

Riječanina jeftini lančić stajao nekoliko tisuća kuna

Riječanin, starije dobi, obratio se policiji i ispričao da ga je prije nekoliko dana neznanac prevario u riječkoj Krešimirovoj ulici. Taj je prolaznik s poda podignuo “zlatni lančić” te ga ponudio Riječaninu da ga od njega otkupi za “samo” nekoliko tisuća kuna, iako mu je prava cijena znatno viša.  Ništa ne sumnjajući, gospodin u godinama  pristao je na tu pogodbu:  nepoznatom muškarcu dao je traženi novac, a onda su se  razišli. Riječanin je poslije otišao provjeriti vrijednost »zlatnog lančića« u radnji, te se neugodno iznenadio: ispostavilo se, naime, da je riječ o malovrijednoj bižuteriji te da je nasjeo na slatkorječivost neznanca.

Policija upozorava sve građane da robu kupuju na za to uobičajenim mjestima te provjere kvalitetu i ispravnost onoga što kupuju. Pri tome je potrebno imati na umu da se samo nekvalitetna, neoriginalna i roba sumnjivog porijekla može prodavati po znatno nižim cijenama od uobičajenih.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) 2. Liburnija Cup donosi nova košarkaška uzbuđenja u Opatiji

Ovog vikenda u Sportskoj dvorani Marino Cvetković igra se 2. Liburna Kup u košarci, najavili su predstavnik organizatora Robert Bobo ...