Početna - IZDVOJENO - Riječki karneval: nedjelja, 15.02., besplatan javni gradski prijevoz

Riječki karneval: nedjelja, 15.02., besplatan javni gradski prijevoz

U nedjelju, 15. veljače, na sam dan održavanja velike povorke Riječkog karnevala od 11 do 22 sata u cijelosti će biti zatvoren promet središtem grada ili Rivom, Rivom Boduli, Ulicom Ivana zajca, Fiumarom, Scarpinom, Adamićevom i Zadarskom, te svim ulicama južno od Korza prema obali.

Zabrane parkiranja krenule su još jučer i to: Muzejski trg, potom Trg 128. brigade Hrvatske vojske i Trg Riječke rezolucije.

Danas je krenula zabrana na Putničkoj obali, parkiralištu Delta, Grobničkoj rivi i parkiralištu Pod voltun. Sutra će osim u navedenim ulicama biti zabrane i u Zadarskoj ulici, Splitskoj, Zanonovoj, te u Ulicama Riva, Riva Boduli, Verdijeva (zapad), Zagrebačka (zapad) i Ivana Zajca, kao i na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske i Trgu Riječke rezolucije.

Vozila koja ostanu nakon zabrane parkiranja, premještati će »pauk«, a informacije o lokaciji na koju su premještena vozila mogu se dobiti u postaji Prometne policije na broj telefona 335-521.

Gradski autobusi vozit će po voznom redu, a zaustavljat će se na svim usputnim gradskim stajalištima. KD Autotrolej d.o.o. na dan Međunarodne karnevalske povorke na svim gradskim linijama neće naplaćivati javni prijevoz, a tog dana ukrcaj, odnosno iskrcaj putnika za sve autobuse prigradskih linija u vremenu od 11 do 24 sata obavljat će se na terminalu prigradskog prometa Delta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na “Mićoj marunadi Dobreć”

Manifestacija “Mića marunada Dobreć – da se užance ne pozabe” okupila je mnogobrojne posjetitelje svih generacija koji su uživali u ...