Početna - IZDVOJENO - Riječki koncert “Hrvatska pomaže”
foto: poplave.hr

Riječki koncert “Hrvatska pomaže”

Hrvatska glazbena unija i Hrvatska radiotelevizija, uz veliku pomoć gradova Zagreba, Splita i Rijeke, te Hrvatskog društva skladatelja, danas organiziraju velike humanitarne koncerte za pomoć stradalima u poplavama, u Zagrebu, Splitu i Rijeci pod nazivom “Hrvatska pomaže”.

Na Korzu će nastupiti 18 izvođača iz riječkog i istarskog područja: Let 3, Urban & 4, Putokazi, Morso, Atomsko sklonište, Krešo i Kisele kiše, Keops, Gustafi, Blagdan band, Belfast Food, En Face, Grad, The Panny Black Remedy, River Pool, Koktelsi, Šajeta i The Shaiones, Dule Jeličić i Bonaca i Alen Polić.

Mnoge tvrtke i institucije besplatno će svojim uslugama sudjelovati u organizaciji koncerta kao doprinos ovoj humanitarnoj akciji za pomoć građanima s poplavljenih područja. Grad Rijeka kao organizator omogućit će pozornicu i drugu opremu te dežurstvo Javne vatrogasne postrojbe Rijeka.

Akcija Hrvatska pomaže može se pratiti i putem društvenih mreža na Internetu, Facebooku, Twitteru i HRT-u 1 od 20:05 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Festival sportske rekreacije odvijao se jučer u Voloskom

Festival sportske rekreacije odvijao se jučer u Voloskom, a program je realiziran u suradnji s Marotti Windsurf Centrom i OpaSailing ...