Početna - IZDVOJENO - Riječki taxi Cammeo stiže u Leskovac i Beograd
taxi cameo
web

Riječki taxi Cammeo stiže u Leskovac i Beograd

U trenutku kada je svoj ulazak na velika vrata regionalnog taksi tržišta najavio UBER, početak poslovanja u Srbiji najavila je i najveća hrvatska taksi kompanija, Cammeo grupa, koja je sa svojim radom započela upravo u Rijeci.

Cammeo grupa je nakon iscrpne analize srbijanskog tržišta i probnog rada svog franšiznog modela taksi poslovanja u Leskovcu, odlučila i službeno pokrenuti svoje poslovanje na području cijele Srbije, a od ove jeseni i Slovenije.

Osim Leskovca, Taxi Cammeo će tako od 1. kolovoza pružati usluge i stanovnicima Beograda.

Cammeo grupa je tijekom devet godina rada uspjela stvoriti važne preduvjete za razvoj kvalitetne, sigurne i pouzdane taksi usluge koja zadovoljava i najviše kriterije i potrebe modernog čovjeka kojem taksi predstavlja važno sredstvo u obavljanju svakodnevnih obaveza.

Poslovni model franšize omogućava svim potencijalnim i postojećim taksistima samostalno upravljanje vlastitom tvrtkom uz kompletnu tehničku, logističku i marketinšku podršku Cammeo grupe. Nositelji franšize pritom, naravno, moraju ispunjavati i poštivati visoke profesionalne standarde Cammeo grupe. Kroz poslovni model franšize, Cammeo grupa stvara snažnu mrežu kojom želi zauzeti čelnu poziciju na tržištu regije.

Cammeo grupa je inače u Srbiji već prisutna kroz Taxi Navigator, inovativni softverski sustav namijenjen taksi servisima, koji su u suradnji s direktorom Vladimirom Minovskim razvili djelatnici Cammeo grupe. Zbog niza funkcionalnosti koje olakšavaju i poboljšavaju komunikaciju između servisa i klijenata te optimiziraju poslovanje taksi kompanije, ovaj se sustav smatra jednim od najboljih na svijetu. Taxi Navigator već koriste taksi servisi u Zrenjaninu, Čačku, Leskovcu, Novom Sadu i Pančevu, a u ovom trenutku, u tijeku je implementacija sustava u još šest srbijanskih gradova.

Upravo je Taxi Navigator izuzetno važan čimbenik u razvoju i širenju Cammeo grupe, ali i u procesu prilagodbe cijene usluge realnom stanju i mogućnostima klijenata.

Cammeo grupa je tako prva taksi kompanija u cijeloj regiji koja je u potpunosti spremna suočiti se sa žestokom konkurencijom koja dolazi u vidu UBER-a.

Prilikom najave ulaska na tržište Srbije, direktor Cammeo grupe, Vladimir Minovski je rekao: “Cammeo grupa ulaže mnogo znanja i sredstava u razvoj i unaprjeđenje kvalitete svoje usluge. U svojem radu koristimo najmoderniju tehnologiju i opremu, a izuzetno nam je važna i sustavna edukacija naših franšiznih partnera. Zbog toga smo i odlučili ući na tako veliko i zahtjevno tržište kao što je tržište Srbije. Uvidjeli smo priliku i odlučili pokrenuti svoje poslovanje, koje je u potpunosti prilagođeno tamošnjim tržišnim okolnostima i zakonskim regulativama. Vjerujem da ćemo u vrlo kratkom roku uspjeti ostvariti željene poslovne rezultate i stvoriti preduvjete za daljnje širenje na regiju. Isto tako, siguran sam da UBER nikada neće moći postići kvalitetu usluge koju Taxi Cammeo ima pa se stoga nimalo ne bojimo njihovog dolaska. Dapače, ona za nas predstavlja izazov i poticaj da budemo još bolji”.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...