Početna - IZDVOJENO - Riječki vatrogasci su otputovali u Slavoniju
Vatrogasci Opatija

Riječki vatrogasci su otputovali u Slavoniju

U Slavoniji, u mjestu Drenovci je osam riječkih vatrogasaca koji su otputovali kombi vozilom za prijevoz opreme i vatrogasaca, autocisternom za prijevoz i distribuciju pitke vode, pumpe za ispumpavanje vode i opremom za rasvjetu. S drugim vatrogascima će raditi na otklanjanju posljedica poplava, ispumpavanju vode, pranju i dezinfekciju ulica, kuća i dvorišta.

Ovaj tim vatrogasaca ostati će u Slavoniji četiri dana nakon čega će ih zamijeniti kolege.

Javna vatrogasna postrojba Grada Rijeke je za potrebe ispomoći u područjima zahvaćenima poplavom odmah nakon vijesti o poplavama u pripravnost stavila dio svojih vatrogasaca i opreme te su čekali poziv kriznog stožera.

U pomoć stanovništvu na poplavljenim područjima odazvali su se i djelatnici Komunalnog društva Vodovod i kanalizacija d.o.o. koji su potrebnom opremom za prempupavanje nakupljene vode na područjima zahvaćenim poplavom otputovali u Županju i Gunju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran rekonstruirat će zgradu bivše vojarne uz nogometno igralište Lokva

Nakon dostavljene odluke Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije o financiranju prijavljenog projekta „Rekonstrukcija brownfield lokacije u novi Društveni ...