Početna - IZDVOJENO - Riječkim ugostiteljima odobren duži rad za vrijeme blagdana
rijeka
Grad Rijeka

Riječkim ugostiteljima odobren duži rad za vrijeme blagdana

Na današnjem kolegiju, s ciljem obogaćivanja kulturno-zabavnog programa na području grada Rijeke, gradonačelnik Vojko Obersnel prihvatio je prijedlog Odjela gradske uprave za poduzetništvo o dužem radu riječkih ugostitelja za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana.

U razdoblju od 27. studenog 2016. godine do 6. siječnja 2017. svim ugostiteljskim objektima iz skupine „Restorani“ (restoran, gostionica, zdravljak, zalogajnica, pečenjarnica, pizzeria, bistro, slastičarnica, objekt brze prehrane) i „Barovi“ (caffe bar, kušaonica, beach bar, kavana, pivnica, buffet, krčma, konoba i klet) dozvolit će se rad do 6 sati petkom, subotom i dan uoči blagdana.

Ugostiteljskim objektima iz skupine „Objekti jednostavnih usluga“ i ugostiteljima koji usluge pružaju izvan ugostiteljskog objekta u užem centru grada, moći će produženo raditi do 24 sata nedjeljom, ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom, te do 2 sata utorkom, petkom i subotom, s tim da će 31. prosinca moći biti otvoreni do 6 sati.

Ugostiteljima će se duži rad dozvoliti isključivo pod uvjetom da poštuju propise kojima se uređuje zaštita od buke i zaštita javnog reda i mira te da se protiv njih ne vodi postupak ili im je izrečena mjera skraćenja radnog vremena. Pojedinačne zahtjeve za produženje radnog vremena neće trebati podnositi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...