Početna - IZDVOJENO - Rijeka i Gorica odigrali nulu na Rujevici

Rijeka i Gorica odigrali nulu na Rujevici

Nogometaši Rijeke i Gorice remizirali su (0:0) u pripremnom ogledu odigranom na stadionu HNK Rijeka.

Rijeka je bila konkretnija u prvom dijelu, ali nedostajao je samo pogodak da bi dojam bio kompletan. Najbliže golu stigao je Zoran Kvržić u 20. minuti. Zuta je lijepo ubacio, Kvržić sjajno pucao glavom, ali vratnica je spriječila vodstvo Rijeke.

Samo dvije minute kasnije Kvržić je potegnuo s dvadesetak metara, vrata Sorčan kratko je odbio loptu, ali Črnic nije iskoristio priliku  i iz blizine poslao je loptu preko grede.

Gorica je svoju priliku propustila u 14. minuti. Džuzdanović je odigrao za Filipovića koji se sjurio prema Slugi, ali Župarić je bio na mjestu i otklonio opasnost.

Nakon toga Črnic je pokušao s 18 metara, a u 18. minuti Črnic je sjajno izbacio Kvržića koji se našao u odličnoj prilici, no Škarabot je sjajnim klizećim startom blokirao udarac.

U 40. minuti sjajno je potegnuo i Leonard Zuta, ali Sorčan je bio na mjestu. Opasan je bio i udarac Črnica u 42. minuti, ali lopta je prošla pored vratnice.

Rijeka je nastavila pritiskati u nastavku. U 52. minuti Acosty je ubacio, a Puljić nije uspio poentirati glavom.

U 58. minuti Puljić je sjajno potegnuo iz slobodnog udarca, ali lopta je otišla pored gola. Veliku priliku u 63. minuti propustio je Ristovski koji je iz neposredne blizine poslao lopte preko grede.

U završnici su probali Gomelt i Heber, ali bez uspjeha.

RIJEKA: Sluga (od 58′ Nwolokor), Mavrias (45′ Raspopović), Župarić (od 46′ Escoval), Punčec, Zuta (od 46′ Davidson), Puljić (od 58′ Gomelt), Capan(od 46′ Pavičić), Črnic (od 46′ Heber), Kvržić (od 46′ Acosty), Dangubić (od 46′ Ristovski, od 83′ Ristovski), Bradarić (od 75′ Liber).

GORICA: Sorčan, Škarabot, Gregorič, Džuzdanović, Filipović, Tomiček, Grudina. Osuji, Jermol, Jogan, Marinić. Još su igrali: Štrukel

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Potres u Jelšanama

Jutros malo iza 7 sati na širem matuljskom području osjetio se slabiji potres.Epicentar potresa bio je u Jelšanama (Slovenija) jačine ...