Početna - IZDVOJENO - Rijeka izgubila 0-2 od Standarda u Liegeu
HNK Rijeka
arhiva

Rijeka izgubila 0-2 od Standarda u Liegeu

Rijeka je poražena 0-2 u Liegeu od Standarda. Lica igrača Rijeke su bila tužna, a svi su svjesni da je propuštena velika prilika za osvajanje bodova u skupini G UEFA Europa lige. BIlo je odličnih prilika, poništen pogodak, a većinu utakmice igrala se dobra igra ali stigao je poraz za Rijeku nakon devet uzastopnih europskih utakmica.

Ključni trenutak utakmice, ili barem jedan od nekoliko takvih, dogodio se u 64. minuti, samo jednu minutu nakon što je iz igre izašao Kramarić, kada je Krstanović izbio sam pred golmana domaćina Kawashimu, ali nije uspio zabiti, već je u trenutku kada mu je malo pobjegla lopta išao zaobići golmana i zakačio ga te pao tražeći penal, no iz svega je izašao samo žuti karton za napadača Rijeke.

U 83. minuti Vešović je primio loptu nakon ubačaja s desne strane i pogodio gornji desni kut, ali pomoćni sudac podigao je zastavicu. Burno su reagirali igrači Rijeke koji se nikako nisu slagali s takvom odlukom, a i ponovljena je snimka pokazala kako Vešović nikako nije bio u zaleđu, već Krstanović koji u tom trenutku nije utjecao na igru.

Rijeku su tako ponovno koštali prekidi iz kojeg je primila dva gola, no da je Krstanović pogodio što je morao u 64. minuti, ili da nije poništen gol Vešovića, možda je sve moglo biti i puno drugačije. Rijeka u sljedećem kolu dočekuje Sevillu koja je kod kuće svladala Feyenoord 2-0.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Iz KBC-a Rijeka pozivaju sve darivatelje krvi koji su preboljeli Covid-19: Prikuplja se plazma za liječenje oboljelih

Pozivaju se dobrovoljni davatelji krvi koji su preboljeli COVID-19, a od prestanka simptoma bolesti ili laboratorijski potvrđene infekcije SARS- CoV-2 ...