Početna - IZDVOJENO - Rijeka – Lokomotiva: statistika na strani Rijeke
HNK Rijeka
arhiva

Rijeka – Lokomotiva: statistika na strani Rijeke

HNK Rijeka i Lokomotiva u petak (Stadion HNK Rijeka, 18 sati) prvom utakmicom 22. kola otvorit će drugi dio MAXtv Prve lige. Ove sezone Rijeka i Lokomotiva triput su odmjerili snage, a sve tri pobjede upisali su izabranici Matjaža Keka. U premijernoj utakmici na novom stadionu Rijeka je svladala Lokomotivu 3:1, dok je u ogledu u Kranjčevićevoj bila uspješnija 2:1. Lokomotiva i Rijeka odmjerili su snage i u četvrtfinalu Kupa, a izabranici Matjaža Keka slavili su 1:0.

Gledajući ukupnu statistiku u prvenstvu Rijeka ima devet pobjeda, pet remija i pet poraza. Zanimljv je podatak da je u tom periodu Rijeka postigla čak 41, a Lokomotiva samo 19 golova.

U korist izabranika Matjaža Keka ide i činjenica da je Rijeka od Lokomotive na domaćem travnjaku u prvenstvu izgubila samo jednom i to 20. travnja 2013. godine. Od igrača koji su nastupili danas je u konkurenciji za prvu ekipu samo Josip Brezovec.

U međusobnim ogledima vodeći strijelci su Andrej Kramarić i Anas Sharbini sa šest golova

Kada su treneri u pitanju Tomislav Ivković skupio je sedam, a Matjaž Kek šest utakmica uz četiri pobjede, jedan remi i jedan poraz.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...