Početna - IZDVOJENO - Rijeka otkupila Župarićev ugovor, Leovac prelazi u Dinamo?

Rijeka otkupila Župarićev ugovor, Leovac prelazi u Dinamo?

Dario Župarić i službeno je igrač Rijeke. Jučer je istekao rok za otkup njegovog važećeg ugovora koji ima s Pescarom, a klub s Kvarnera platio je odštetu, dogovorio se s Talijanima i vrlo dobri stoper ostaje na Rujevici.

Rijeka je aktivirala otkup Župarićeva ugovora nakon godinu i pol dana što je ovaj proveo na posudbi kod Keka, no još uvijek nije poznat iznos odštete, premda je vjerojatno za riječke prilike riječ o rekordnom iznosu. Ne tako davno pričalo se o 800 tisuća eura, no pretpostavljamo da su čelni ljudi Rijeke ipak uspjeli spustiti cifru. Ipak, ovo ne znači da Župarić ostaje u Rijeci budući da bi vrlo lako mogao i otići stigne li dobra ponuda.

Za razliku od Župarića, Rijeka nije uspjela otkupiti ugovor Marina Leovca, igrača PAOK-a. PAOK nije želio spustiti cijenu, Rijeka na to nije mogla pristati i lijevi bek se mora vratiti u Grčku. Kako je jasno da on ne želi ostati u Solunu, mnogi smatraju kako će na novu posudbu. Po nekim medijima moguć je i njegov transfer u Dinamo u kojem su skloni otkupiti ugovor od Grka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preuređenje trga i šetnice u Iki

Gradu Opatiji odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.112.375,00 kuna za „Interpretaciju 300 let škvera va Ike“. Sredstva je ...