Početna - IZDVOJENO - Rijeka pobijedila Bednju 10:0
rijeka bednja

Rijeka pobijedila Bednju 10:0

Nogometaši Rijeke pobijedili su Bednju 10:0 u šesnaestini finala Kupa Hrvatske. Riječki nogometaši u Beletincu su ostvarili najveću pobjedu na gostovanju, te su ujedno izjednačili drugu najveću pobjedu ukupno u jednoj službenoj utakmici.

Rijeka je povela već u sedmoj minuti kada je Tomasov izveo korner, a Moises glavom zabio gol i tako uvelike olakšao zadatak svojoj momčadi – 0:1. Nakon pokušaja Jugovića (14′), Rosija (18′) i Moisesa (19′) stigao je drugi gol. Moises je u 21. minuti sjajno proigrao Tomasova koji je hladnokrvno zatresao mreži i Rijeka je u 21. minuti udvostručila prednost.  Nakon kratkog zatišja Rijeka je u 31. minuti zabila treći gol. Tomasov je izveo slobodan udarac, a Samardžić je glavom proslijedio loptu u mrežu – 0:3. Dvije minute kasnije opet je na sceni bio Samardžić koji je novi ubačaj sproveo loptu u mrežu – 0:4. Na scenu je zatim došao Bekim Balaj čija je dva pokušaja zaustavio vratar Slatina. Ipak, u 41. minuti Rijeka je došla do petog gola. Tomasov je lagano gurnuo loptu za Zutu koji je ušao u punom sprintu. Uslijedio je prizeman ubačaj, a Bekim Balaj je iz neposredne blizine gurnuo loptu u mrežu – 0:5.

U 50. minuti Tomasov je lijepim  udaracem zabio šesti gol Rijeke – 0:6. Tomasov je ponovo bio na sceni desetak minuta kasnije kada je iz blizine glavom pogodio gredu. U 70. minuti Tomasov je sjajno pobjegao obrani, riješio se pratnje i s ruba kaznenog prostora prekrasnim udarcem zatresao mrežu –  0:7. U 77. minuti Tomasov je još jednom bio najspretniji i zabio za  0:8. Svoju priliku dočekao je Roman Bezjak koji je hladnokrvno iskoristio svoju priliku – 0:9. Da pobjeda bude dvocifrena pobrinuo se Filip Bradarić u samoj završnici – 0:10.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...