Početna - IZDVOJENO - Rijeka – Split 2:0, Gorgon i Vešović za novo slavlje
nk rijeka

Rijeka – Split 2:0, Gorgon i Vešović za novo slavlje

Rijeka je kontrolirala igru, prvi pokušaji Župarića i Gorgona iz slobodnog udarca nisu pronašli željeni cilj. U 25. minuti u velikoj prilici našao se Gavranović koji je pokupio jednu odbijenu loptu na 15 metara, ali udarac lijevom nogom zaustavio je Duka.

Uslijedili su udarci Zute i Martića koje je obranio Duka, a u 36. minuti Vešović je jednu dugu loptu sjajno spustio pred gol Splita, ali Andrijašević je bio prekratak.

I onda je u 37. minuti stigao gol. Martić je dugom loptom pronašao Gorgona koji je sjajno prsima smirio loptu, riješio se pratnje braniča i poentirao – 1:0.

Split se u prvih 45 minuta predstavio kao ozbiljan suparnik koji je u nekoliko navrata ozbiljno zaprijetio. Prvo je Tomičić u desetoj minuti uspio provući loptu ispod Prskala nakon dodavanja Pešića, ali Elez je izbio loptu u korner.

Pavlovski je pokušao u 25. minuti, a efektan je bio pokušaj Ugrine čiji je udarac otišao iznad grede.

Rijeka je već na otvaranju drugog dijela mogla do novog gola. Bradarić je sjajno pronašao Gavranovića u kaznenom prostoru, ali udarac nije bio dovoljno precizan i Duka je još jednom izašao kao pobjednik.

Rijeka je ipak uspavanku prekinula u 59. minuti. Bezjak je primio loptu na 18 metara, odigrao za Gorgona koji je odlično gurnuo u prostor za Vešovića. Ovoga puta Duka nije mogao ništa, Vešović je bio precizan i tako otklonio bilo kakvu mogućnost za povratak Splita u utakmicu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran sanira školjeru na lovranskom lukobranu

Općina Lovran nastavlja s investicijama, pa je tako jučer započela dohrana školjere luke Medveja i luke Lovran. Načelnik Bojan Simonič ...