Početna - IZDVOJENO - Rijeka – Split: riječki nogometaši traže 13. pobjedu
rijeka-split

Rijeka – Split: riječki nogometaši traže 13. pobjedu

Nogometaši Rijeke i Splita u nedjelju će odigrati 23. međusobnu u utakmicu od hrvatske samostalnosti. U dosadašnjim ogledima Rijeka je upisala 12 pobjeda, pet utakmica okončano je remijem dok je Split slavio u pet ogleda.

U posljednjih šest ogleda Rijeka je upisala pet pobjeda dok je samo jedan ogled okončan remijem. U tih šest ogleda Rijeka je postigla 11 šest i primila samo dva gola.

Split je na gostovanju u Rijeci posljednji put slavio 20. listopada 2012. godine. Četiri godine kasnije mnoge stvari su se promijenile u odnosu snaga.

Zanimljiv je podatak da Rijeka u posljednjih 29 ogleda u prvenstvu sa splitskim momčadima (Split, Hajduk) ne zna za poraz!

Najviše nastupa u međusobnim ogledima skupio je Ivan Vargić (6), a prate ga Nino Galović, Ivan Močinić, Anas Sharbini i Danijel Zagorac s pet nastupa.

Najviše pogodaka postigao je Andrej Kramarić (3). Matjažu Keku ovo će biti sedmi ogled protiv Splita, dosad je upisao tri pobjede i tri remija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Otvorene prijave na STEM radionice u inoLAB-u u Kastvu

Udruga za promicanje informatičke kulture E-Kastav od ove školske godine provodi radionice programiranja i robotike. Učenici se mogu prijaviti na ...