Početna - IZDVOJENO - Rijeka spremna za Student day festival 2014.
web

Rijeka spremna za Student day festival 2014.

Još samo dva dana dijeli nas od početka najveće studentske zabave u regiji, Student Day Festivala 2014.

Tisuće mladih iz cijele regije stiže u Rijeku a na dvodnevnom okupljanju očekuju ih nastupi domaćih i svjetskih glazbenika te danonoćna zabava uz brojne kulturne, zabavne i sportske aktivnosti.

Za nastup na velikoj pozornici ovogodišnjeg festivala u organizaciji Ri Rock udruge borilo se dvadesetak mladih bendova od kojih će 6 najboljih zasvirati pred tisućama mladih iz cijele regije. Najuspješnijima su se pokazali bendovi Cut The Cord, Anger, Lost Lucid, Longhare, Mortal Divinity i Drunken Monkeys a njihov koncert očekuje nas u petak, 30. svibnja u 18 sati.

Na jubilarnom petom izdanju Student Day festivala, mlade će zabavljati vodeći hrvatski i regionalni glazbenici na dvije pozornice. Glazbenici Darko Rundek, Neno Belan, Edo Maajka, popularne grupe Pendulum, S.A.R.S.,Vatra, Darkwood Dub, Postolar Tripper, Morso, Genova, My Buddy Moose, Kawasaki 3p ugrijat će veliku pozornicu ovogodišnjeg festivala a brojna popratna događanja poput Međunarodnog studentskog filmskog festivala, tjedna kulture i brojnih drugih zabavnih aktivnosti, odličan su poziv i izbor za vesele proljetne dane.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...