Početna - IZDVOJENO - Rijeka svladala Lokomotiv, Župarić pogodio pobjedu
lokomotiv_rijeka

Rijeka svladala Lokomotiv, Župarić pogodio pobjedu

Nogometaši Rijeke pobijedili su Lokomotiv iz Moskve 1:0 u posljednjoj utakmici na pripremama u Kranjskoj Gori. U susretu protiv renomiranog suparnika Rijeka je ponovo pokazala dobru i čvrstu igru, posebice u prvom poluvremenu.

Ključan trenutak dogodio se u 31. minuti. Mišić je ubacio iz slobodnog udarca, Župarić se najbolje snašao i poentirao okrunivši premoć na terenu – 1:0.

Rijeka je bolje ušla u utakmicu, Vešović je u šestoj minuti potegnuo s 18 metara, ali nije bilo preciznosti. Tri minute kasnije Gavranović je s ruba kaznenog prostora pucao pored gola.

U 16. minuti Heber je odigrao za Zutu koji je vratio loptu Heberu, ali novi udarac sa 16 metara otišao je preko gola.

Samo dvije minute kasnije Zuta je izborio kazneni udarac na rubu kaznenog prostora s lijeve strane. Mišić je potegnuo izravno preko živog zida, ali vratar Lokomotiva bio je spreman.

Na drugoj strani Lokomotiv je zaprijetio u 24. minuti. Tavaresh je odigrao za Arija čiji je udarac otišao preko gola.

U istoj minuti na drugoj strani branič Lokomotiva odigrao je prekratku povratnu loptu, Gavranović je prebacio vratara, ali braniči ruskog sastava spriječili su da lopta ode u gol.

U posljednjem dijelu prvog poluvremena Risotvski je prvo pronašao Hebera koji nije dobro zahvatio loptu, dok Gorgon nije dobro pucao nakon ubačaja Hebera.

Drugi dio donio je nešto konkretniji posjed Lokomotiva, ali nekoliko opasnih ubačaja i udaraca nije previše zabrinulo riječku obranu.

Črnic je u 77. minuti dočekao priliku za kontru, ali udarac je otišao pored gola.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Zatvara se sjeverni ulaz na sušačkom lokalitetu KBC-a Rijeka

Zbog izvođenja radova na izgradnji nove bolnice na sušačkom lokalitetu KBC-a Rijeka, od danas; 01. ožujka od 8 sati, pa ...