Početna - IZDVOJENO - RiSONGić- novi riječki festival
risongic

RiSONGić- novi riječki festival

Nova  manifestacija u gradu Rijeci nastala je iz ideje pružanja potpore mladim pjevačkim snagama  i želje za prisjećanjem na bogatstvo riječke glazbene scene. Odabirom pjesama iz raznih glazbenih žanrova, RiSONGić donosi retrospektivu glazbenih hitova uz koje su odrastale mnoge generacije u gradu na Rječini. Festival predstavlja svojevrstan „spomenik“ široj riječkoj glazbenoj sceni, a njegova posebnost je u tome što će te evergreene izvoditi djeca starijeg osnovnoškolskog uzrasta. RiSONGić tako postaje zabava za sve generacije, mjesto koje okuplja  cijele obitelji i sve ljubitelje „riječkog glazbenog štiha“.

Prvi „RiSONGić“ održat će se u 10. Rujna u 20h u sklopu proslave 4. rođendana ZTC-a u Rijeci pod svjetlima velike pozornice na kojoj će potom nastupiti legendarna grupa „Prljavo kazalište“.

ZTC je povodom rođendanskog slavlja pripremio i modnu reviju BLACK&WHITE kao i cjelovečernji šoping uz popusteŠOPINGFEST te ludo zabavni AJETO – skečevi iz predstave i fotografiranje s najsmotanijim dvojcem  Patom i Matom

I…. nikad ne zaboravljamo one kojima je teško jer su bolesni, nemoćni ili sami. ČUVAJMO NJIHOVO DOSTOJANSTVO i pomozimo maligno oboljelima, starima i nemoćnima koji su socijalno ugroženi.

Ulaz je slobodan.

Datum: 10.9.2016.

Vrijeme: 20h

Mjesto: Zapadni trgovački centar, Zvonimirova 3

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...