Početna - IZDVOJENO - R’n’B exlusive u Colosseumu
RnB EXCLUSIVE

R’n’B exlusive u Colosseumu

Prekrasno uređeni Beach bar Colosseum u Opatiji pripremio je nezaboravnu ljetnu sezonu. Naime, ovog se petka, 19. srpnja, nakon punih godinu dana R’n’B EXCLUSIVE  vraća u Colosseum Beach Bar u Opatiju. Ovaj party odnosi se na mlađu populaciju liburnijskog kraja, ali i na brojne turiste i posjetitelje koji su željni razuzdane zabave. Party je prigodno nazvan „Perfect time to shine“…. što u prijevodu znači “Savršeno vrijeme da zablistaš”. Naime, neizbježni modeli R’n’B Honeys  predovoditi će nagradnu igru „Perfect time to shine“ u kojoj djevojka sa najljepšim stylingom osvaja vrijednu nagradu  sponzora Bogner. Za pultom rezident programa Dj Chill iz Zagreba koji je pripremio nabrijani set R’n’B, Hip Hop i Reggeaton hitova koji će vas držati na podiju do jutarnjih sati.

Predviđeno je da će party započeti u 22,00 sata, a trajat će sve do ranih jutarnjih sati…ići ćemo na počinak uz pjev ptica!!!

Dođite i zabavite se!!!

Video: Colosseum otvorenje

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...