Početna - IZDVOJENO - Robert Perić Komšić i Vice Miljanić na pragu prelaska u Opatiju

Robert Perić Komšić i Vice Miljanić na pragu prelaska u Opatiju

Opatija nije zatvorila roster koji se dolaskom Ivana Zgrablića, Filipa Fumića, Edina Junuzovića i Trojana Malokua polako počeo mijenjati

Edin Junuzović stekao je pravo nastupa za Opatiju 29. kolovoza što znači da bi debitirao u utakmici 3. kola protiv Solina da utakmica nije odgođena zbog toga što se igrači solinskog kluba nisu zarazili koronavirusom.

Trojan Maloku stekao je pravo nastupa tri dana ranije od Junuzovića, pa će roster opatijskog drugoligaša za odgođenu utakmicu biti veći za dvojicu igrača.

Budući da slijedi stanka zbog nastupa reprezentacije idućeg vikenda prema rasporedu nema utakmica, Opatija i Solin utakmicu 3. kola igraju u srijedu, 9. rujna, tri dana kasnije Opatija igra utakmicu 4. kola u Rudešu.

Time Opatija nije zatvorila roster, koji se dolaskom Ivana Zgrablića, Filipa Fumića, Edina Junuzovića i Trojana Malokua polako počeo mijenjati.

Traju pregovori s Robertom Perić-Komšićem i Vicom Miljanićem, dvojicom igrača Istre 1961.

Obojica su mladi napadači, 21-godišnji Perić-Komšić proveo je kratko razdoblje na testiranjima u U-19 momčadi Alavesa.

Struka baskijske grupacije zapazila je 193 cm viskoga napadača dok je nosio dres Rudeša s kojim su Baskijci surađivali prije nego što su kupili Istru 1961.

Miljanić (22) je prošao školu Istre 1961, igrao je za Rudeš, u Pulu se vratio prošle sezone iz porečkog Jadrana.

Opatija pokušava dogovoriti posudbu, Istra 1961 pokušava dogovoriti prodaju što nije realna opcija.

Ako propadnu pregovori oko angažmana barem jednog od dvojice napadača Istre 1961, Opatija nastavlja potragu za još jednim napadačem.

Via: Sportcom.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...