Početna - IZDVOJENO - Rođendanske proslave u Božićnoj bajci u Toweru
rođendan u toweru

Rođendanske proslave u Božićnoj bajci u Toweru

Priuštite vašim najmlađima rođendansko slavlje za pamćenje! “Božićna bajka u Toweru” nudi mogućnost organizacije dječjih rođendana!

Bliži se najposebniji dan vašeg djeteta u godini? Neka bude doista nezaboravan! Što kažete na ideju da proslavi svoj rođendan u Božićnoj Bajci u Toweru,  kližući se na ledenoj stazi uz popularne glazbene ritmove, uživajući u slasnom meniju i porciji iznenađenja!

PAKET UKLJUČUJE:

Sat vremena klizanja + klizaljke

Kids menu (po izboru)

Rođendansko slavlje organizira se za grupu od minimalno 10 djece. Cijena po djetetu iznosi 35kn (PDV je uključen u cijenu). Moguće je dogovoriti donošenje vlastite torte, podjelu poklona ili dodatni dogovor za slikanje s Djedom Božićnjakom u Božićnom selu. Za sve informacije i rezervacije javite se na 091/6158444.

Ukoliko još niste posjetili Božićnu bajku u Toweru, ona se nalazi na 4. katu Tower Centra Rijeka i u njoj možete pronaći zabavne dječje zone, nogometnu zonu, klizalište s ledenom stazom, gastro zonu, karting, vinsku i pivsku sobu te božićni sajam. Također, u Božićnoj bajci događa se pregršt zanimljivog programa kojeg možete provjeriti OVDJE. Više o Božićnoj bajci u Toweru doznajte na www.bozicurijeci.com i na Facebook stranici Božićna bajka u Rijeci.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...