Početna - IZDVOJENO - Rođendansko slavlje u Kastvu za 25 godina tvrtke Ris

Rođendansko slavlje u Kastvu za 25 godina tvrtke Ris

Slavljeničko raspoloženje vladalo je u Kastvu. Baloni kod Voltice, na ulazu u stari grad, crveni tepih, koncert na Lokvini i još poneko iznenađenje dočekalo je brojne uzvanike prošli četvratk.

Za sve je zaslužna Tvrtka Ris d.o.o i proslava povodom 25. obljetnice. Čestitati su došli brojni uzvanici koji su se najprije okupili u Vikotovoj bačvariji. Potom su crvenim tepihom prošetalii do Lokvine te u bogatom glazbenom programu uživali do ponoći.

Tvrtka Ris

“Tvrtka Ris softverska je tvornica koja svoje poslovanje temelji na proizvodnji i implementaciji  vlastitih poslovnih rješenja, a upravo je to najteži put u softver poslovanju i na to smo najviše ponosni”, ukratko je tvrtku predstavio suvlasnik i član Uprave Perino Krneta.
U tvrtki je trenutno zaposleno 40 djelatnika, a broj korisnika njihovih softverskih rješenja prelazi 7000.

Svečanost na Lokvini

Program na Lokvini otvorila je Ženska klapa Kastav, a goste je pozdravio kastavski gradonačelnik Matej Mostarac.
“Pravi je uspjeh biti toliko godina na tržištu i uspješno odgovarati potrebama tržišta. Jako sam sretan što su čelni ljudi tvrtke, Kastav odabrali kao svoje sjedište. Naime, upravo ovakva poduzeća kao što je vaše doprinijeli su da je Kastav  treći grad u Hrvatskoj po porastu zaposlenih”, istaknuo je kastavski gradonačelnik.
Predsjednik HGK- Županijske komore Rijeka Vidoje Vujić dodijelio je tvrtki Ris posebno priznanje za uspješnih 25.godina poslovanja.

Osnivači profesor i student

Zanimljivo, upravo je susret u HGK bio presudan za osnivanje tvrtke Ris. Naime, tamo su se upoznali profesor Mile Pavlić i student Igor Zamlić. Profesor Pavlić bio je oduševljen genijalnim rješenjima studenta Zamlića. Udružili su zajedničko znanje i 1993. zajedno su osnovali Ris.

Koncert Damira Kedže

Nakon kratkih pozdravnih govora na pozornicu se popeo Damir Kedžo, a potom i violinistica Iva Štefančić -Avi. Uzvanici su uživali u bogatoj gastro ponudi Restorana Kukuriku te vinima OPG-a Plovanić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...