Početna - IZDVOJENO - Rolin Humesi u subotu u riječkom  River Pubu!
cover River Pub

Rolin Humesi u subotu u riječkom  River Pubu!

Nakon što su prošli mjesec imali vrlo zapažene nastupe u Rumunjskoj i Srbiji, Rolin Humesi se vraćaju domaćim nastupima. U subotu ćete moći uživati u njihovoj beskompromisnoj  svirci  u popularnom riječkom River Pubu. Početak je u 22h, a ULAZ JE BESPLATAN.

Vesela četvorka koju čine Robert Hudulin (vokal, klavijature), Emil Bišćan (bas) te braća Nikola (gitara) i Matej Smiljanić (bubanj)  je u samo četiri godine postojanja obišla dobar dio europskog kontinenta, a otisnula se i u daleke Sjedinjene Američke Države gdje su svirali na International Blues Festivalu u Memphisu. Posebno se ponose s čak 8 pobjeda na raznim natjecateljskim festivalima širom regije i Europe što samo po sebi dovoljno govori o kvaliteti njihovih nastupa.

Njihov zvuk mješavina je bluesa, jazza i rocka, ali isto tako skloni su improvizaciji tijekom svirki, što se posebno odnosi na karizmatičnog frontmena Roberta koji vrlo često „kažnjava“ svoje klavijature, a ne libi se ni obratiti publici na više svjetskih jezika. Rolin Humesi su do sada izdali dva autorska albuma te snimili nekoliko spotova. Kako to sve skupa zvuči i izgleda, možete pogledati na linkovima ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=ZtR3Znq8d0k

https://www.youtube.com/watch?v=CaXzWdxxKQU

https://www.facebook.com/rolinhumes/?fref=ts

Više o eventu pročitajte na ovom linku:

https://www.facebook.com/events/777414845697105/

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...