Početna - IZDVOJENO - Sajam 100% natural

Sajam 100% natural

Prvo izdanje međunarodnog eko sajma „100% Natural“, održat će se u organizaciji Klik marketinga, u razdoblju od 9. do 12. travnja 2015. u Tower Centru Rijeka. Na sajmu 100% Natural predstavit će se izlagači iz Hrvatske ali i iz regije ( Slovenija, BiH, Srbija…) koji će riječkoj publici ponuditi prirodne proizvode, eko certificirane proizvode, kozmetiku, prirodne materijale i ukrase, usluge i proizvode povezane uz energetsku učinkovitost i recikliranje.

Sajam će biti podijeljen u tri kategorije – „Hrana iz prirode“, „Ljepota kroz zdravlje“, „Udobnost življenja“.

Sajam će okupiti stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike te predstaviti inovativna rješenja vezane uz zaštitu okoliša, pa ćete tako na 100% Naturalu moći saznati kako živjeti u skladu s prirodom, kako uštediti i učinkovito raspolagati energijom a istovremeno očuvati prirodu.

Posjetitelji sajma moći će isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo. Posjet sajmu i panel predavanjima, prezentacijama i radionicama u potpunosti je besplatan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Od danas započinju radovi na dijelu ulice Frlanska cesta – pogledajte detalje

U ponedjeljak 25.10.2021. započinju radovi na rekonstrukciji sanitarnog kolektora na županijskoj cesti L58043 (Matulji – Kastav) na dijelu ulice Frlanska ...