Početna - IZDVOJENO - Sajam HoReca uskoro u Opatiji
horeca_adria

Sajam HoReca uskoro u Opatiji

Sajam HoReCa Adria održava se u kraljici turizma Opatiji, u sportskoj dvorani Marino Cvetković, s ciljem da po uzoru na najbolju svjetsku praksu na jednome mjestu predstavi ponudu i novitete dobavljača za sektor turizma i ugostiteljstva. Ove godine sajam se održavaod  10. do 12.studenog 2016.

 Sajam HoReCa Adria je projekt tvrtke Info Lab Mediji, izdavača časopisa Turizam info, koji posljednjih 12- godina služi kao poveznica i optimalan servis korisnih informacija za ciljani sektor turizma i ugostiteljstva. Kvaliteta, pravovremene informacije i pozitivni pomaci te prije svega povezanost dobavljača se sektorom turizma i ugostiteljstva koje osiguravamo našim čitateljima i oglašivačima, kroz projekt HoReCa Adria dobivaju optimalnu nadopunu i dodatnu dimenziju.
Na sajmu izlažu vodeći dobavljači opreme za ugostiteljske objekte, proizvođači tekstila, distributeri hrane i pića, sitnog inventara, slastičarske opreme, proizvođači namještaja, koji će iznajmljivačima obiteljskog smještaja, hotelijerima, restoraterima, ugostiteljima, vlasnicima kampova no i svima ostalima koji se bave turizmom na Kvarneru i puno šire, predstaviti najnovije tehnologije, trendove i proizvode.
HoReCa Adria je mjesto na kojemu počinje nova sezona, na kojemu se stvaraju trendovi, povezuju sektori i stvaraju nove vrijednosti.
Više informacija potražite na HoReca

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...