Početna - IZDVOJENO - Sanjin Pavinčić novi je trener nogometaša NK Drage

Sanjin Pavinčić novi je trener nogometaša NK Drage

Kormilo vruće dražanske klupe preuzeo je od dosadašnjeg trenera Silvija Turaka

Tim se potezom, polako ali sigurno, zakuhtava međusezonska „transfer groznica“ na Liburniji koja će zasigurno obilovati zanimljivim igračkim promjenama. Sanjin Pavinčić je svima dobro poznato ime liburnijskog nogometa, a posljednji trenerski angažman je imao u omladinskom pogonu NK Opatije, gdje je vodio kadetsku momčad.

Povodom preuzimanja kormila županijskog prvoligaša iz Drage, Sanjin Pavinčić je za naš portal izjavio: „U Dragi sam proveo mnogo godina svoje seniorske karijere te me uz taj klub i mjesto vežu brojne lijepe uspomene i prijateljstva koja još i danas traju. Draga je veliki klub ovog područja te će mi biti čast biti na kormilu takvog sportskog kolektiva. Ekipa Drage je kvalitetna, ambiciozna te uz 4,5 pojačanja, s kojima trenutno pregovaramo, mislim da možemo napraviti dobar rezultat u idućoj sezoni. Također nadam se određenoj suradnji s NK Opatijom, čijim bi mladim igračima NK Draga bila odskočna daska za promociju u prvu momčad novopečenog drugoligaša.”

Preuzeto s: rivijeranews.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Iz KBC-a Rijeka pozivaju sve darivatelje krvi koji su preboljeli Covid-19: Prikuplja se plazma za liječenje oboljelih

Pozivaju se dobrovoljni davatelji krvi koji su preboljeli COVID-19, a od prestanka simptoma bolesti ili laboratorijski potvrđene infekcije SARS- CoV-2 ...