Početna - GOSPODARSTVO - Sastanak: Sustav javne rasvjete u Rijeci
sastanak
web

Sastanak: Sustav javne rasvjete u Rijeci

U Rijeci je održan sastanak s talijanskom poslovnom delegacijom koju su činili predstavnici tvrtki Progetto Energia i Telecontrol na inicijativu Veleposlanstva RH u Rimu. Talijanske tvrtke su predstavile  svoje poslovne reference na upravljanju sustavima javne rasvjete istaknuvši kako su dio poznate grupacije ABB, s iskustvom u radu na javnoj rasvjeti Kopenhagena, Imole i Pescare.

Zamjenik direktora, Marko Križanec u ime Energa koji obavlja djelatnost javne rasvjete u Gradu Rijeci, predstavio je tvrtku i dosadašnje rezultate u modernizaciji riječkog sustava, a naglasio je kako Energo redovito ulaže u sustav javne rasvjete, a također se isaknulo i sudjelovanje Grada Rijeke i Energa u EU-projektima.

Gosti iz Italije su, uz pratnju domaćina, obišli lokacije na Vežici i Trsatu te se upoznali s primjerima realiziranih projekata javne rasvjete u Rijeci, u sklopu kojih su primijenjene napredne tehnologije za koju je talijanska delegacija pokazala zanimanje.

Sastanak je uspješno zaključen uz dogovor da se predsjedniku Uprave Progetto Energia iz Rima gospodinu Angelu Tanzilliju dostavi prezentacija u kojoj su prikazani osnovni parametri javne rasvjete Rijeke po čemu će talijanska tvrtka izraditi preliminarnu analizu mogućnosti primjene nuđenih tehnologija i predložiti potencijalni model suradnje s Gradom Rijekom i Energom.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...