Početna - IZDVOJENO - Schumacheru stanje nepromijenjeno
foto: web

Schumacheru stanje nepromijenjeno

Otkada je teško stradao na skijanju tijekom odmora, Michaelu Schumacheru stanje je i dalje nepromijenjeno.

Naime, jučer je pred bolnicom u Grenobleu mnoštvo novinara čekalo suprugu Michaela Schumachera Corinnu i njegovu glasnogovornicu Sabine Kehm u nadi da će dobiti nove informacije oko zdravstvenog stanje trofejnog F1 prvaka. No, nažalost, konferencije nije bilo, a Khem je rekla da će se novinari izvještavati jedino ukoliko dođe do promijene Schumacherovog stanja.

Dakle, stanje je i dalje nepromjenjeno, odnosno Schumacher je u kritičnom, ali i stabilnom stanju. I dalje se nalazi u induciranoj komi te će u tom stanju ostati koliko je god potrebno, poručuju liječnici.

Podsjetimo, nakon druge izvršene operacije liječnici su Michaelu uklonili hematome i smanjili pritisak u mozgu čime su stabilizirali stanje. Ispred bolnice skupljaju se stotine navijača u nadi da čuju pozitivne vijesti, a pristup Schumacherovoj sobi ima samo uža obitelj i najbliži suradnici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...