Početna - IZDVOJENO - SDP-ovo propalo obećanje broj 7: Najavljivali milijarde eura iz EU fondova – doživjeli debakl!
pet_plus_hdz

SDP-ovo propalo obećanje broj 7: Najavljivali milijarde eura iz EU fondova – doživjeli debakl!

Milanovićeva vlada na odlasku u svakoj godini mandata nije realizirala 2 milijarde kuna EU projekata, a kamoli 2 milijarde eura koje je obećala! Zbog njihove nesposobnosti Hrvatska u 2016. sigurno gubi 300 milijuna eura EU sredstava, a u 2017. godini 500 milijuna eura. Vjeruje li itko osim vlade na odlasku da Hrvatska raste? – stoji, među ostalim, u priopćenju HDZ-a.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Broj 7

SDP-ovo propalo obećanje:

“Unaprijedit ćemo organizacijsku i institucionalnu sposobnost za definiranje, izradu i korištenje projekata financiranja iz fondova Europske unije kako bismo godišnje koristili barem 2 milijarde eura sredstava iz programa Europske unije”.

Istina:

Realizacija EU projekata u svakoj godini mandata Milanovićeve vlade nije dosegla ni 2 milijarde kuna, a kamoli 2 milijarde eura. Realizirali su svega 900 milijuna kuna u 2012. godini, zatim u 2013. godini 1,1 milijardu kuna, a u 2014. godini 1,2 milijarde kuna.

SDP-ova neodrživa obećanja i neučinkovito vodstvo pogoršavaju stvari iz dana u dan. Milanovićeva vlada na odlasku u svakoj godini mandata nije realizirala 2 milijarde kuna EU projekata, a kamoli 2 milijarde eura koje je obećala! Zbog njihove nesposobnosti Hrvatska u 2016. sigurno gubi 300 milijuna eura EU sredstava, a u 2017. godini 500 milijuna eura.

Vjeruje li itko osim vlade na odlasku da Hrvatska raste?

Bezuspješna politika SDP-a i ministara poput Grčića pogoršavaju stvari svakim danom. Hrvatske obitelji zaslužuju bolje.

Građanima je dosta lažnih Milanovićevih obećanja. Hrvatskoj su potrebne promjene. Hrvatskoj treba novo vodstvo koje će izvući zemlje iz gospodarske krize i vratiti dostojanstvo, vjeru i optimizam građana u bolje sutra!

Naše vodstvo vjeruje u ovu zemlju i vjeruje u naše ljude! Vjeruju da sutra može biti bolje i da će biti bolje. Ali ne s ispraznim obećanjima, već konkretnim mjerama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...