Početna - IZDVOJENO - Seniori KOP Opatija ostvarili tri uzastopna naslova prvaka Hrvatske

Seniori KOP Opatija ostvarili tri uzastopna naslova prvaka Hrvatske

Klub odbojke na pijesku Opatija je po treći put u nizu (2019, 2020, 2021) osvojio prvenstvo Hrvatske u konkurenciji seniora.

Nakon četiri okupljanja (Zagreb, Split, Pula i Novalja) i odigranih 12 kola, KOP Opatija je osvojila naslov prvaka Hrvatske (21 bod), drugi je bio KOP Siget (19 bodova), a treći KOP Žnjan (13 bodova).
Od postojanja klupskog prvenstva Hrvatske ovo je prvi put da je jedna muška seniorska ekipa osvojila tri puta u nizu naslov državnog prvaka (i to do sada bez ijedne izgubljene utakmice).
Seniorke KOP Opatije su ostvarile do sada svoj najveći uspjeh osvojivši peto mjesto. Naslov su osvojile djevojke iz KOP Siget, druge su bile djevojke iz HAOK Žal Banjole, a treće iz KOP Žnjan..
Čestitatamo svim igračicama i igračima koji su nastupali na prvenstvu a posebno onima iz KOP Opatije na ovim vrhunskim rezultatima, koji su nastali kao plod kvalitetnog ali i napornog svakodnevnog treniranja kroz cijelo ljeto.

Izvor: Facebook

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Na FMTU-u održan je okrugli stol Forum održive gastronomije

27. lipnja 2022. na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija održan je okrugli stol Forum održive gastronomije. Okrugli ...