Početna - IZDVOJENO - Serenada Opatiji povodom njenog dana
portic opatija
web

Serenada Opatiji povodom njenog dana

Danas, 20. srpnja s početkom u 20:00 sati u opatijskom Portiću održat će se još jedna manifestacija povodom obilježavanja Dana Grada Opatije. Uz brojne manifestacije koje su se održale proteklih dana ovaj scensko glazbeni program”Serenada Opatiji”  smješta se tako na mjestu gdje je Opatija i nastala, odmah kraj crkve Sv. Jakova, u Portiću, a Opatijcima i njihovim gostima ćeponuditi večer u posebno pripremljenom ambijentu.

Uz dekorativnu rasvjetu, scenografiju i na čak 7 različitih pozicija na malom prostoru, publika će moći slušati poeziju koju će govoriti Rajka Jurdana Šepić uz pratnju Mihalja Ivkovića za harmonikom, vidjeti nastup Opatijskih mažoretkinja i slušati glazbeni program u kojem će sudjelovati klapa Nokturno, Antonio Krištofić, Duško Jeličić Dule, Mauro Staraj te Jozefina & Trio Rio. Ispred Umjetničkog paviljona Šporer bit će postavljena dva projekcijska platna na kojima će publika moći vidjeti projekcije fotografije Opatije nekad i danas, kao i novi promidžbeni spot Opatije pod nazivom “Opatija- be charmed”.

Program koji počinje u 20 sati i potrajat će sve do 23 sata vode Gordana Brkić Žagar i Ivan Dorian Molnar, a publiku pozivamo u što većem broju kako bi uživala u ovom posebnoj opatijskoj večeri.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...