Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - Serija “Novine” snimat će se i u opatijskom Gervaisu, traže se statisti

Serija “Novine” snimat će se i u opatijskom Gervaisu, traže se statisti

Ovog tjedna počelo je snimanje 11 nastavaka druge sezone zapažene HRT-ove serije „Novine“ u režiji Dalibora Matanića prema scenariju Ivice Đikića, a jedna od važnijih lokacija snimanja bit će i opatijski centar Gervais, priopćeno je iz Festivala Opatija.

„Dogovorili smo održavanje snimanja dramske serije „Novine“ u opatijskom Gervaisu. Snimanje će se odvijati krajem veljače i početkom ožujka, a čak će se održati i jedno noćno snimanje s kojima će velika dvorana Gervaisa i klub Gervais postati lokacije jako zanimljivih događaja u seriji.  Drago nam je što smo učinili ovaj iskorak, jer je to svakako lijepa reklama za Gervais i Opatiju u cjelini. U svijetu kulturnjaka i sve više kongresa ovaj smo centar dosadašnjim brojnim programima nametnuli kao mjesto gdje se na razini Hrvatske želi doći. A evo, sada i za televizijska snimanja“, naveo je ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković.

Prva sezona serije u središtu radnje ima odnos moćnika i medija, dok su u drugoj sezoni to politički obračuni. Glumci koje ćemo u Opatiji tih dana susretati su Dragan Despot, koji glumi jednog od glavnih likova serije, zatim Branke Katić, Trpimir Jurkić i mnogi drugi. Također se upravo za potrebe ovoga snimanja traže i statisti. Honorari su od 100 do 180 kuna ovisno o duljini boravka na setu i zainteresirani svoje podatke i fotografije mogu poslati na upisi@serenapro.hr . Serija se na programu HRT-a očekuje najesen.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran sanira školjeru na lovranskom lukobranu

Općina Lovran nastavlja s investicijama, pa je tako jučer započela dohrana školjere luke Medveja i luke Lovran. Načelnik Bojan Simonič ...