Početna - IZDVOJENO - Seve o referendumu: danas homoseksualci, sutra vi!
foto: Borna Filić/Pixsell

Seve o referendumu: danas homoseksualci, sutra vi!

– Ta gospođa koja se pojavila i koja je dobila zemlju od Crkve ima itekako što svojoj djeci ostaviti u nasljeđe. Vašoj djeci Crkva neće ništa ostaviti u nasljeđe, oni će biti siromašni. Ono što im vi možete dati u nasljeđe je njihova sloboda. Ja vas molim da 1. prosinca glasate protiv. Ima jedna divna pjesma čovjeka koji je bio u nacističkom logoru. Kaže: Prvo su došli po Židove, ja se nisam oglasio jer nisam Židov. Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas jer ste Dalmatinac u Zagrebu, invalid, zato što ste umirovljenik. Zato što imate siromašno dijete izbacit će ga iz škole jer niste bogati. Sutra će doći po vas. Danas homoseksualci, a sutra vi – dodala je pjevačica te naglasila da će ona glasovati ‘protiv’, izjavila je popularna pjevačica za RTL.

Pjevačica je bila na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu gdje su brojni glazbenici pjevali u znak potpore svima koji na referendumu 1. prosinca misle glasovati ‘protiv’. Stillness, Kawasaki 3p, TBF, Let3 i brojni drugi pjevat će u znak potpore kampanji ‘Građani glasaju protiv’, prenosi 24sata.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...