Početna - IZDVOJENO - Sharbini: Spremni za početak prvenstva
sharba
web

Sharbini: Spremni za početak prvenstva

Dobre igre momčadi redovito istaknu pojedinca, a za posljednje pripremne utakmice HNK Rijeka u Sloveniji to je bio kapetan Anas Sharbini. Najprije je postigao lijep pogodak nakon odlične kombinacije Balaja i Bezjaka, a onda nakon prodora kao na pladnju ostavio loptu Ivanu Tomečaku za riječki preokret u ogledu protiv Sarajeva i pobjedu kojom je stavljena točka na “i” 13-dnevnim pripremama u Kranjskoj Gori.

– Mislim da smo kompletne pripreme odradili vrlo dobro i da smo spremni za početak prvenstva. Noge su još malo teške, svakodnevno smo trenirali po dva puta pa će nam možda malo vremena trebati da dođemo na sebe, ali sve u svemu možemo biti zadovoljni odrađenim, načinom kako smo trenirali i igrali – kaže Anas Sharbini, u izostanku Darija Kneževića kapetan momčadi, koji ima razloga za optimizam pred početak sezone.

Rijeka je u pripremnim utakmicama pokazala pregršt dobrih stvari iako tek u petak počinju prave utakmice.

– Mislim da smo kao momčad više puta pokazali da jednako idemo protiv nekoga slabijeg u pripremnoj utakmici i u derbiju prvenstva, to nas krasi i želimo da tako ostane. Moramo se potvrđivati iz utakmice u utakmicu kako bismo opravdali povjerenje ljudi u klubu ali i cijele regije čiju podršku osjetimo na svakom koraku. Želimo u prvenstvu biti što kompetitivniji, boriti se za trofeje a u Europi ponoviti prošlu sezonu i napraviti korak više ako bude moguće. Posao neće biti lagan jer se i konkurencija pojačala ali vjerujemo u sebe i dobar rezultat – dodao je Sharbini čija je i osobna forma na zavidnoj razini pred sezonu.

– Pripremne utakmice ne bih uopće brojao. Osjećam se dobro, momčad je na okupu već neko vrijeme što doprinosi rezultatima, pa smatram da nam drugo poluvrijeme protiv Sarajeva mora biti vodilja za prvenstvo. Ipak, ako tada ne budemo pravi ovo što smo napravili posljednjih mjeseci neće nam puno značiti. Gol i asistencija protiv Sarajeva? Uvijek je lijepo biti strijelac ali i nadam se da će u novoj sezoni biti još i više golova i asistencija – zaključio je Anas Sharbini.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...