Početna - IZDVOJENO - “Sigurno u prometu” natjecanje u Rijeci
sigurnost u prometu
foto: web

“Sigurno u prometu” natjecanje u Rijeci

Ove godine održati će se 22. Natjecanje učenika osnovnih škola iz poznavanja prometnih i sigurnosnih pravila i upravljanja biciklom “Sigurno u prometu” u organizaciji Autokluba Rijeka uz tradicionalnu pomoć Policijske uprave i Doma mladih.

Natjecanje se održava u utorak 06. svibnja 2014. godine, s početkom u 8,30 do 13 sati u Domu Mladih, Laginjina 15, Rijeka.

Prijavljeno je 18 osnovnih škola s područja Primorsko-goranske županije. Ekipe se sastoje od dva učenika i dvije učenice pod vodstvom mentora, što znači ukupno 72 natjecatelja. Teoretski dio natjecanja provest će se na računalima, testovima Hrvatskog autokluba, a praktični dio natjecanja na poligonu za vožnju biciklom održati će se pod budnim okom komisije. Postignuće na teoretskim i praktičnim zadacima odrediti će ovogodišnjeg pobjednika a dva najuspješnija dječaka i dvije djevojčice činiti će ekipu Autokluba Rijeka koja će predstavljati Primorsko-goransku županiju na Državnom natjecanju koje se održava od 20.-23. svibnja u Rovinju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...