Početna - IZDVOJENO - Za sigurnost djece: fluorescentni prsluci za siguran put u školu
Fluorescentni prsluci

Za sigurnost djece: fluorescentni prsluci za siguran put u školu

Rujan je pred vratima i vozači će u prometu morati biti osobito oprezni zbog najmlađih koji će ponovno sjesti u školske klupe. Sa željom da na putu u školu budu što vidljiviji pa tako i sigurniji, Goodyear školama i vrtićima,drugim ustanovamai pojedincima poklanja dječjefluorescentne prsluke koji se jednostavno mogu naručiti putem elektroničke pošte.

  U sklopu višegodišnjega projekta Za sigurnost djece Goodyear želi doprinijeti većojsigurnosti najmlađih sudionika u cestovnom prometute će se početkom ove školskegodine opet pobrinuti za njihovu bolju vidljivost. StogaGoodyear poziva vrtiće, škole, klubove i druge ustanove da do 30. 09. 2016. na elektroničku adresu public_relations@goodyear.com pošaljusvoju prijavu zajedno s podacima i tako besplatno naručefluorescentne prsluke za skupine mlađih školaraca ili predškolske djece. Za isporuku prsluka u poruci naveditenaziv i adresu škole, vrtića ili ime pojedinca te kontaktnu osobui željenu količinu prsluka. U fluorescentnimprslucima sasimpatičnim motivom djeca će biti vidljivija na cesti, što će u prometnoj gužvidoprinijeti njihovoj većoj sigurnosti, osobito u sve kraćim jesenskim i zimskim danima.

U sklopu projektaZa sigurnost djece uGoodyearusu već mnogim vrtićima i školamapoklonilifluorescentne prsluke, aujedno su u okolici škola postavili pet prikazivača brzine te ina taj način pozvali vozače na tolerantniju vožnju.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...