Početna - IZDVOJENO - Sin pilota prekinuo šutnju
foto: web

Sin pilota prekinuo šutnju

Istražitelji su isključili mehanički kvar i otmicu kao uzroke pada malezijskog aviona. Smatraju da je krivac pilot Zahari Ahmed Šah, njegov sin je odlučio prekinuti šutnju.

Najmlađi sin kapetana Zaharija Ahmada Šaha, uvjeren je kako njegov otac nije odgovoran za sudbinu leta MH370. Kako kaže njegova je obitelj do sada ignonirala sve spekulacije medija, ali on je odlučio prekinuti šutnju. On ne osuđuje ljude koji krive njegovog oca, ali uvjeren je u njegovu ovisnost.

Malezijski dužnosnici zaključili su na temelju satelitskih snimki da se avion srušio u Indijski ocean, a svih 239 ljudi je poginulo. Istražitelji vjeruju da je za nesreću odgovoran pilot. Odgovor mogu dati jedino crne kutije. Međutim ni one nisu spremile ključne podatke jer je avion letio sedam sati nakon zadnjeg kontakta.

Sa sinom nije bio toliko blizak jer je često bio na putu. Malezijski dužnosnici odbili su mogućnost da je avion imao mehanički kvar i da je otet. Pilotov prijatelj je otkrio kako nije bio u stanju letjeti, jer mu se svega događalo u privatnom životu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...