Početna - IZDVOJENO - Škola plivanja na Tomaševcu

Škola plivanja na Tomaševcu

Obuka GDCK Opatija za djecu predškolskog uzrasta

 Hrvatski Crveni križ- GDCK Opatija i ovoga ljeta u suradnji s Klubom za športsku rekreaciju „ Gorovo“ organizira  školu plivanja na plaži Tomaševac. Prva grupa djece predškolskog uzrasta tako je jučer 08. srpnja započela petodnevnu edukaciju. Stručni suradnici KŠS “ Gorovo“ te djelatnici Crvenog križa, uz volontere, na primjeren način za uzrast polaznika s njima su radili vježbe istezanja, vježbe zagrijavanja i sportsko rekreativne vježbe te osnove plivanja s i bez plivačkih pomagala.

Kroz program Škole plivanja, djeca se upoznaju s tehnikama plivanja, oslobađaju straha od mora te uče kako se valja ponašati u moru i na plaži ( zaštita od sunca, uzimanje tekućine i ekološka osviještenost). Prva grupa polaznika škole plivanja u petak 12.07. 2019 dobit će diplome i prigodne poklone.

Iduća grupa Škole plivanja počinje s obukom 15. srpnja u 9,00 sati.  Prijave su još u tijeku, a prijaviti se možete na plaži Tomaševac.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uskoro asfaltiranje prve dionice ceste u Žegotima

Dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena ...