Početna - IZDVOJENO - Skype nam daje besplatne grupne video pozive
skype
foto: skype.com

Skype nam daje besplatne grupne video pozive

Skype je objavio kako su grupni video pozivi u potpunosti besplatni za Windows, Mac i Xbox One. Prije toga, grupni pozivi bili su na tim platformama dostupni samo za Premium pretplatnike. Osim toga, Skype je odmah obećao kako će i na drugim platformama grupni pozivi biti također besplatni te da se naveliko radi na tome.

U Skypeu su objasnili kako su svjesni da su grupni pozivi vrlo bitni za prijatelje, obitelji i kolege. Možemo im samo odgovoriti da se u potpunosti slažemo s tom njihovom izjavom. Bez obzira koliko je Skype bio poznat po individualnim video pozivima, ipak se ističe značaj grupnih video poziva.

Na računalima Skype podržava video pozive za tri do deset ljudi, zavisno o uređaju kojega imate. Najbolja kvaliteta se postiže kod poziva do pet osoba, ističu u Skypeu. Xbox One podržava, naprimjer, do četiri osobe u videochatu.

Treba naglasiti kako je i opcija screen sharinga također besplatna, a na Build konferenciji Microsoft je pokazao novu Skype aplikaciju za Windows Phone 8.1 koja se očekuje ovog ljeta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...