Početna - IZDVOJENO - Slavić pred prvu profesionalnu borbu: “Imam agresivnog protivnika, ali takav sam i ja”
slavic-ng4

Slavić pred prvu profesionalnu borbu: “Imam agresivnog protivnika, ali takav sam i ja”

U uvodnom dijelu Opatija Fight Nighta 7 koji se održava 30. srpnja, na trgu ispred opatijske sportske dvorane “Marino Cvetković” zasigurno će mnogo pažnje privući meč domaćeg borca Marina Slavića, kojem će to biti ujedno i prvi nastup po profesionalnim pravilima u karijeri.

– Kad sam počeo trenirati to je bilo samo rekreativno, ali brzo sam shvatio koliko mi je zabavno i da bih se htio boriti. Do sada imam desetak amaterskih borbi i mislim da mogu i da sam spreman boriti se profesionalno, a Opatija Fight Night je odlična prilika da se dokažem treneru i domaćoj publici, poručio je Slavić pred svoju borbu.

U Opatiji će mu protivnik biti nešto iskusniji slovenski borac Gregor Kek, koji će 30.07. odraditi 15. borbu u svojoj karijeri.

– Kek je nešto iskusniji od mene, ima i već par odrađenih profesionalnih mečeva, a s obzirom na to da dolazi iz dobrog kluba, siguran sam da će biti odlično pripremljen. On se nedavno borio i mojim prijateljem Besmirom Helshanijem, a u toj borbi slavio je na bodove. Primijetio sam da voli napadati, ide prema naprijed i dosta koristi udarce koljenima. Takav je otprilike i moj stil borbe, pa vjerujem da će biti naš meč atraktivan, pun dobrih razmjena udaraca, istaknuo je Slavić

– Za sada ide sve po planu, prošli tjedan bili su teži sparinzi i to je prošlo bez ozljeda. Kondicijski sam spreman i sada trebam samo održati ovaj nivo do borbe, rekao je Marin o svojim pripremama.

Na OFN-u 7 se će se naći ukupno devet mečeva, a Slavić jednu borbu posebno ističe. “Sve borbe su vrlo zanimljive, ali jednu bih ipak izdvojio. Vjerujem da će meč Nikole Božića i Domenica Fontanelle biti posebno atraktivan publici.”

– Pozivam sve da dođu na Opatija Fight Night 7, jer imat će priliku pogledati mnogo odličnih borbi, a i cijeli event će biti na vrhunskoj razini, kao i inače. OFN je ipak već tradicionalan event u Opatiji i vjerujem da se ljudi uvijek dobro zabave na takvom događaju punom sportskog adrenalina, poručio je Slavić.

Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 65 kuna, a mogu se pronaći na više prodajnih mjesta na Liburniji: caffe bar Monokini i restoran Bianco & Nero u sklopu sportske dvorane u Opatiji, slastičarna Beto u Matuljima te u Kavani Lovran.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uređenje obalne šetnice između Lovrana i Medveje

Općina Lovran je započela s radovima na uređenju obalne šetnice, odnosno započeta je izgradnja konzolnih mostova između Lovrana i Medveje.Izgradnjom ...