Početna - IZDVOJENO - Snijeg zabijelio Biokovo i Sarajevo
foto: web

Snijeg zabijelio Biokovo i Sarajevo

Vrh Biokova Sveti Jure u utorak ujutro zabijelilo je šest centimetara snježnog pokrivača i smrznulo čak minus tri stupnja Celzija.

Iako je novi tjedan počeo sunčanim i toplim vremenom, već u kasno poslijepodne pojačala se naoblaka. Tijekom prelaska hladne fronte u unutrašnjosti zemlje i u dijelovima Rijeke bilo je tuče i grmljavine, a razlike u temperaturi bile su i do deset stupnjeva Celzija.

U Sarajevu je u noći na utorak počeo padati snijeg, iako je danas posljednji dan obaveznog korištenja zimskih guma na automobilima, građanima se preporučuje da ih ipak ostave. U srijedu se očekuje slično vrijeme, a u jutarnjim satima susnježica i temperature ispod nule. Snijeg bi u višim područjima BiH mogao padati sve do petka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...