Početna - IZDVOJENO - Snimanje nogometne utakmice HNK „Rijeka” i FC „Red Bull Salzburg“
rijeka salz

Snimanje nogometne utakmice HNK „Rijeka” i FC „Red Bull Salzburg“

Danas, 2. kolovoza u 20.45 sati na stadionu HNK „Rijeka“ na Rujevici odigrat će se nogometna utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka između HNK „Rijeka“ i FC „Red Bull Salzburg“, Austrija.

Temeljem odredbi čl. 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima donesena je odluka da će se ovo javno okupljanje snimati kako bi se detektirali i procesuirali eventualni izgredi i protupravna ponašanja navijača.

Građane molimo da se pridržavaju svih uputa policijskih službenika kako bi ova sportska manifestacija protekla u ozračju sportskog duha te povoljnog stanja javnog reda i mira. Isto tako, pozivamo građane da svoja vozila ne zaustavljaju i ne parkiraju na mjestima gdje je to Zakonom o sigurnosti prometa na cestama zabranjeno. U slučaju odbijanja postupanja po uputama službenih osoba vozači će biti sankcionirani,  a vozila koja budu ometala prometovanje bit će uklonjena.

Napominjemo da će policijski službenici i organizator javnog okupljanja provoditi mjere i aktivnosti sukladno odredbama Zakona o javnom okupljanju i Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije kršili mjere samoizolacije

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih ...