Početna - IZDVOJENO - Šotin atentat na izbore
šota politika (2)
Fot: Facebook/ilustracija

Šotin atentat na izbore

Naša redakcija otkrila je dovoljno informacija o tome tko je zapravo Slavica Šota i o kakvoj se osobi uistinu radi. Šota je osoba koja se prikazuje zaštitnikom potlačenih i sveticom, a zapravo je tlačitelj i sve samo ne sveta. Ona je osoba koja živi na račun tuđe patnje, lopov i manipulator. Broj ljudi koje je prevarila zna samo ona, a sad nastavlja dalje varati i mazati oči. U ovom zaštitničkom pohodu Šota je zacrtala poništiti izbore i „zaštititi“ građane od bezakonja.

Kako bi prikrila svoje lopovluke, prijevare i kako bi se spasila od progona krenula je, ni manje ni više nego, u političke vode. Radi osobne koriste i radi prikrivanja svog pravog „identiteta“ Šota se odlučila na nešto što svakom normalnom čovjeku zvuči bizarno. Njen pokret otpora -Riječani protiv korupcije izašao je na listu u VIII. izbornoj jedinici.  Kroz stranku Pokret zajedno Slavica se našla uz imena  kao što su Karino Hromin Sturm i Žarko Flanjak. Šota je u više navrata navela kako ovo čini jedino kako bi mogli uložiti prigovor DIP-u za nelegalnost izbora i eventualno medijsku pozornost kako bi njihov glas narod čuo. Šota u svom stilu proizvodi nemir u društvu i pokušava izazvati sumnju građana u regularnost legitimnih demokratskih izbora. Ako je naše društvo spalo na to da sluša savjete od nekog  poput Slavice Šote onda se slobodno možemo zapitati kamo to društvo ide i koliko nisko može pasti. Tako je kraljica Korza, nositeljica liste, skupila oko sebe ljude slične njoj, tužitelje, prosvjednike, „zaštitnike“.  A to što se je Šota opet našla u ulozi tužiteljice ni malo ne iznenađuje jer slobodno bi smo mogli reći kako je to postalo njen prepoznatljiv znak. Sigurni smo kako se vodi mišlju „Tuži da ne budeš tužen“ .

Zapitajmo se što će jedan lopov kao što je Šota u politici i što to ona ima za reći i napraviti za bolju budućnost Hrvatske? Ide tamo radi osobne koristi, radi toga da može lakše krasti, radi toga da se zaštiti i radi toga da se sakrije na najbolji mogući način. Ona je osoba koja se boji, koja živi u stalnom strahu od progona i od onog što bi ju po pravdi trebalo sustići. Stupanjem na politički scenu u Pokretu zajedno pokušava se predstaviti kao zaštitnica cijelog hrvatskog naroda, kao ona osoba koja je tu za „malog i običnog“ čovjeka. Šota je uistinu tu za takve ljude, ali samo za one koji imaju ono što joj je potrebno i ono što može ukrasti za osobnu korist. Ona nije tu da zaštiti i nije tu da nas vodi naprijed. Ona je tu da sebe okoristi, a u našim člancima o njenim kaznenim djelima to smo i dokazali.

A što udruživanje sa Slavicom Šotom govori o predsjedniku stranke Pokret zajedno,  Karino Hromin Sturmi? On je ekonomist koji je poznat kao pisac Strategije razvoja Hrvatske na kojoj se i temelji  program Pokreta zajedno, a koji tvrdi kako je on jedini koji zapravo poznaje ekonomiju i da su svi ostali u krivu. Hromin Sturmi je nažalost čovjek koji, ako i poznaje ekonomiju, očito ne poznaje ljude ili ga nije briga. Pokret zajedno nije previše poznat kao ni njegovi članovi. Program koji nude je bajkovit i u njemu nema zapravo ništa novo ni inovativno, a  što već nismo čuli i vidjeli. Kad se pogledaju kandidati u ostalim izbornim jedinicama vidi se kako Pokret zajedno u većini njih ni nema svoje kandidate tako da možemo slobodno zaključiti kako oni zapravo ovdje nisu ozbiljno i kako ni nemaju namjeru provesti svoj program što je pozitivno i olakšavajuće za naše društvo jer smo sigurni od toga da Slavica Šota neće „legalno“ krasti, varati i obmanjivati.

Koliko daleko može ići osoba kao Šota govori dovoljno to da se uopće našla na izbornoj listi. Njena kandidatura je nadasve nemoralna, osuđujuća i očito slamka spasa, a  ukazuje na to kakvo mišljenje ima o potlačenima koje toliko „štiti“ i za koje je tu. Ova „humanitarka“ će učiniti sve da spasi svoju kožu, da poveća svoju osobnu korist i to bez imalo savjesti, morala i ljudskosti. Nakon ovih skorašnjih izbora uvjereni smo kako Šota neće stati, a koja je njena sljedeća gadost ostaje nam za vidjeti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...