Početna - IZDVOJENO - Foto: Spektakularnim paljenjem lampica na najvećem božićnom drvcu započela Blagdanska čarolija u Milenij hotelima
drvce milenij

Foto: Spektakularnim paljenjem lampica na najvećem božićnom drvcu započela Blagdanska čarolija u Milenij hotelima

Gromoglasnim odbrojavanjem prisutne publike, uz podršku voditelja i ritam bubnja, paljenjem lampica na velikom božićnom drvcu Opatija se već drugu godinu zaredom ovom svečanom ceremonijom priključila najvećim svjetskim metropolama. Događanje u organizaciji Milenij hotela ‘ChristmasTreeLighting’ privuklo je na terasu hotela Continental više od pet stotina posjetitelja koji su imali prilike svjedočiti pravom spektaklu i iznimno bogatom prigodnom programu.

Božićni duh kroz pjesme dočarali su mnogobrojni vrhunski izvođači koje tijekom cijele godine možemo vidjeti na najpoznatijim terasama i kavanama Milenij hotela, a repertoar su činile najljepše božićne pjesme svijeta  u zanimljivim aranžmanima. Nastupili su: Kvartet Veljak, Alba& Leo, ByTheWay Band, Memento, PassionPlay,  Tri kralja, Trio Candy, L’Abeille, Dalawa Stories, Damir Kedžo, The Blondes, Voljen Grbac, Vivien Galetta i Vladimir Babin. Zajedničko odbrojavanje i sam trenutak paljenja lampica uz odu ‘Joy to theworld’ bili su zaista impresivni, a kao vrhunac večeri  nastupila je Martina Majerle koju je u izvedbi ‘All I want for Christmas is You’ pratila dječja plesna skupina Gym Dance. Uz tisuće lampica na prekrasnom drvcu terasu su za kraj čarobne večeri osvijetlile i scenske fontane i bezbroj svjetlucavih konfeta.

Zimski mirisi širili su se cijelom terasom i prigodnim štandovima, a posjetitelji su uživali u okusu kuhanog vina, punča, tople čokolade i čaja. Bili su tu i prigodni štandovi sa slatkim čokoladnim proizvodima, a na pivskim kolima moglo se kušati ukusne domaće kobasice i pivo. Uz veliko božićno drvce svečanom blagdanskom ozračju odisala je i atraktivno osvijetljena i dekorirana terasa Continentala uz puno malih i ručno izrađenih ukrasa, kutija za darove, borova.

Zadovoljstvo ovim uspješnim događanjem nije krila ni Ranka Gismondi, eventmanager u Milenij hotelima:
‘Bliži se kraju jedna jako lijepa godina tijekom koje smo realizirali brojna zanimljiva događanja i projekte na kojima ćemo sigurno nastaviti raditi i u idućoj godini. Naši gosti i u budućnosti mogu očekivati nove zanimljive sadržaje po kojima već postajemo prepoznatljivi, a kreiramo ih upravo za njih te nam je iznimno drago što ih dobro prihvaćaju i cijene. Osim niza izvrsnih gala koncerata na terasi Milenija i ostalih naših hotela  te  Great Gatsby Night koji je bio događaj ljeta koji smo po prvi puta, i to iznimno uspješno, organizirali na trgu ispred hotela Royal. Godinu završavamo ovim prekrasnim i atraktivnim događanjem koje se  održava po drugi puta te će svakako postati tradicionalno. Njime želimo označiti početak blagdanske čarolije, ali prije svega pozvati ljude na druženje u vrijeme blagdana te da uživaju u duhu zajedništva koje ovo doba godine donosi. U našim hotelima božićni duh i raspoloženje će se osjetiti tijekom cijeloga prosinca kada hoteli obiluju glazbenim programima, manjim zanimljivim  događanjima, ‘čokoladnim’ programima povodom Festivala čokolade, dječjim predstavama, božićnim koncertima, a sve će kulminirati dočekom Nove  godine. Nevjerojatno velik  odaziv i kolektivna pozitivna energija koja je vladala večeras na terasi hotela Continental zaista je na najbolji način označila početak blagdana. Sve naše goste pozivamo da nas prate i do kraja prosinca , ali i u narednoj godini kada su u planu i neki novi projekti i ideje.’

Druženje u božićnom ambijentu uz čašu kuhanog vina ili čaja, pravi blagdanski ambijent, nezaobilazno fotografiranje ispred velikog božićnog drvca s maskotom Milenij hotela te vrhunski glazbeni program ispunilo je ovu nedjeljnu večer blagdanskom čarolijom odlično raspoloženim posjetiteljima.

Bio je to zaista prekrasan uvod u naljepše doba godine!

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...