Početna - IZDVOJENO - Speleološka škola u Kastvu
Foto:web

Speleološka škola u Kastvu

Speleološka udruga “Estavela” iz  Kastva  tradicionalno već organizira  Speleološku  školu i ove godine. Polaznici nakon praktičnog i teoretskog dijela školovanja stječu znanja i vještine potrebne za sigurno istraživanje špilja i jama. Cilj škole je edukacija svih zainteresiranih,  prvenstveno mladih osoba.

U prostorijama Udruge u Kastvu,  polaznike će se upoznavati sa teorijom  jednom tjedno u večernjim satima,  a  praksa se provodi na terenu u špiljama i jamama kroz nekoliko vikenda. Cijeli je program  je usklađen sa  Hrvatskim speleološkim savezom.

Polaznici  koji za to ispune uvjete, nakon završetka pohađanja  speleološke škole , pristupaju ispitu pred Povjerenstvom Saveza i  stječu titulu  speleološkog  pripravnika.Prijaviti se mogu osobe  starije od 16 godina, i ne trebaju imati nikakva prethodna znanja.  Svu speleološku opremu osigurava Udruga,  polaznici trebaju imati gumene čizme, rukavice i radnički kombinezon. 

Škola počinje 6.3.2014 i prijave su obavezne jer je broj polaznika ograničen.

Prijave i informacije moguće je napraviti putem e-maila – su.estavela@gmail.com ili na broj telefona 095/845-0048.
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...