Početna - IZDVOJENO - Sportske aktivnosti na liburnijskim plažama
opatija - rivijera

Sportske aktivnosti na liburnijskim plažama

U organizaciji Kluba za športsku rekreaciju „Gorovo“ i Grada Opatija, tijekom ljeta na pažama Tomaševac i Ičići odvijaju se besplatne sportske aktivnosti.
Od ponedjeljka do petka od 16,00 do 19,00 sati održavaju se razni “ljetni” sportovi, a sve uz profesionalnu pratnju animatora. Izuzetno je široka lepeza sportova koji su u ponudi te smo sigurni da ćete naći nešto za sebe i svoj gušt. Sportovi kojima se možete baviti su: odbojka na pijesku, rukomet, vaterpolo, badminton, nogotenis, mini odbojka, nogomet, graničar, sportski poligon, štafetne igre, gađanje koševa, pikado, bacanje loptice, igre na pijesku, igre u moru, sportska nadmetanja, zumba i aerobic.
Interes građana je izuzetno velik, a osim Opatijaca, rekreativnim sportovima pridružuju se i turisti. More i ljeto već odavno ne znače samo kupanje i izležavanje na suncu i sve više ljudi traži aktivni ljetni odmor, pa ova ljetna ponuda aktivnosti za djecu i odrasle uvelike doprinosi turističkoj ponudi našega grada.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preminuo Duško Paro, veliki opatijski skladatelj!

Duško Paro- r. 26.05.1937. u Pagu-preminuo 19.10.2021. u Rijeci Skladatelj zabavne glazbe,tekstopisac,pjevač,autor brojnih hitova i evergreen pjesama Duško Paro je ...