Početna - IZDVOJENO - Sportski vikend u Mošćeničkoj dragi,danas se trči Učka trail, sutra prva biciklijada
4_ucka_trail

Sportski vikend u Mošćeničkoj dragi,danas se trči Učka trail, sutra prva biciklijada

Danas 10. rujna, sa startom u 10 sati, startat će 4. međunarodna trail running utrka ‘Učka trail’. Na utrci će sudjelovati 300 natjecatelja iz 14 zemalja, a na raspolaganju će imati tri staze. Natjecatelji koji se odluče za Green stazu trčat će 42 km, na Blue stazi 29 km, a 16 kilometara po stazi Perun.

Sutra, u nedjelju na rasporedu je prva biciklijada koja se organizira u Mošćeničkoj Dragi. Do je prijavljeno 50 biciklista s time da su prijave od 9-10 u centru Drage, a start u 10 sati. Biciklisti odlaze prema Brseču gdje je za njih spremljena prva okrjepa u Konobi Batelan te razgledavanje Brseča. Nakon toga idu iz Brseča prema Zagorju te vodovodnom cestom do Sv. Jelene gdje se za njih sprema druga okrjepa. Nakon obilaska Sv. Jelene te pogleda na Kvarner koji se pruža od crkvice na Sv. Jelenoj biciklisti odlaze prema Mošćenicama. Tu se zaustavlju i kratak obilazak Mošćenica te odlazak prema cilju – M.Dragi. Biciklijada ima edukativno, reakreacijski i kulturni karakter.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jeste li se jučer našli u gužvi u Matuljima? Pogledajte što se dogodilo… (VIDEO)

Velika je gužva jučer paralizirala centar Matulja, dio stanovnika javlja kako su u kolonama stajali i duže od sat vremena, ...